Waarom jouw moderne werkplek nog niet modern genoeg is

Hoe modern is jouw werkplek? Best modern denk je nu misschien. Je hebt immers een vaste werkplek, een laptop, een iPad en het laatste model smartphone. Je gebruikt WeTransfer, Dropbox of Google Drive om bestanden te delen en je kantoor beschikt over een volledig digitaal CRM-systeem. Toch lijkt precies daar de schoen te wringen.

Van versnipperd naar geïntegreerd

Deze versnipperde situatie met informatie op verschillende plaatsen en collega’s die al deze tools op geheel eigen wijze gebruiken – of liever helemaal niet gebruiken – zorgt ervoor dat je twee keer zoveel werk doet, dat het naleven van de AVG-wetgeving nog ingewikkelder wordt en dat er bovendien onnodig fouten gemaakt worden. Bijvoorbeeld doordat er zoveel verschillende documentversies in omloop zijn, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zonde, want het kan anders.

Een voorbeeld van modern werken

Stel je voor: je begint je dag met een afspraak. Onderweg check je op je Microsoft Surface Pro nog even snel de laatste stand van zaken. Is die nieuwe offerte al binnen? Zijn er verder nog bijzonderheden? Informatie die je realtime uit de cloud haalt. Zo kom je goed voorbereid bij je klant aan. Na een vruchtbare meeting, rijd je meteen door naar een netwerkborrel waar een inspirerende spreker op je staat te wachten.

One central device

Ook nu is je multifunctionele ultralichte laptop, inclusief digitale pen, alles wat je nodig hebt. Voor jou geen kladblok, losse documenten en smartphone voor de foto’s, maar gewoon één apparaat waarmee je notities opschrijft, foto’s maakt en informatie opzoekt.

Even ‘meegenieten’?

Na afloop van de bijeenkomst stuur je via Microsoft Teams een chatbericht, met een leuke foto, naar je collega’s op kantoor. Kunnen zij ook even real-time ‘meegenieten’. Voor het geval ze geïnteresseerd zijn in het onderwerp, stuur je ook direct de aantekeningen naar ze door.

Makkelijk en flexibel werken

Zo makkelijk kan het zijn. Dankzij de moderne werkplek van Microsoft, een volledig geïntegreerde oplossing waarmee je flexibel, efficiënt en veilig kunt (samen)werken. Waar en wanneer jij dat wilt.

Microsoft 365 en Teams

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk van je kostbare tijd besteden aan je klanten en zo min mogelijk bezig zijn met het verwerken van informatie. Tegelijkertijd verandert de wereld razendsnel en kun je anno 2019 niet meer bij een afspraak aankomen met mappen vol losse documenten of een verouderde tablet met beperkte mogelijkheden.

Compleet digitale werkomgeving

Van werken in de cloud heb je wel gehoord, maar hoe creëer je nu een moderne, veilige en volledig digitale werkomgeving? De slimme toepassingen van Microsoft 365 bieden uitkomst. Naast de bekende Office applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Outlook bevat het namelijk ook Microsoft Teams. Een toepassing die het opslaan en delen van bestanden en het samenwerken met collega’s, partners en klanten een stuk eenvoudiger maakt.

Volledige integratie

Je bepaalt bovendien zelf wie welke rechten krijgt. Zo kun je bestanden eenvoudig beveiligen, maar ook samen met een collega aan een project werken. Ook je CRM-programma, boekhoudpakket, IP-telefoniesysteem, website- en mailbeheer kunnen in de online werkomgeving geïntegreerd worden. Zodat alles wat jij op een werkdag nodig hebt overzichtelijk bij elkaar staat.

Aan de slag met jouw moderne werkplek

Om aan de slag te gaan met je eigen moderne werkplek is het belangrijk dat de applicaties en bestanden van de oude fileserver veilig en goed vindbaar zijn in de nieuwe omgeving. Deze migratie laat je bij voorkeur over aan een betrouwbare partij. Een partij die jouw business begrijpt én bovendien snapt dat ICT jouw werk makkelijker moet maken, niet moeilijker.

Five Up

Five Up is zo’n partij. Samen met Microsoft heeft Five Up inmiddels diverse bedrijven voorzien van een moderne werkplek. Compleet met Microsoft Surface Pro inclusief digitale pen en docking station. Kortom, bij Five Up is jouw moderne werkplek in goede handen. Van de inrichting tot de hardware en het beheer, overal wordt aan gedacht. Zodat jij je kunt richten op waar je echt goed in bent.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de voordelen van het moderne werken voor jouw bedrijf? En hoe je dat opzet? Lees dan ook ons whitepaper ‘In 8 stappen naar modern werken’. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00.

Categorieën: Blog