Waarom Acrobat plus Dropbox de ideale pdf bewerker is!

Pdf’s zijn niet de meest makkelijke documenten om te bewerken. Toch is dat regelmatig nodig. En daarbij is het ook handig om de bewerkte versies vervolgens snel, veilig en makkelijk te kunnen delen. Door een combinatie van Adobe Acrobat DC en Dropbox Business te gebruiken, heb je de ideale tool in handen. Je kunt hiermee pdf’s eenvoudig in Dropbox Business openen, bewerken, ondertekenen, opslaan en delen via de cloud. Waar je ook bent.

Bekijk, bewerk en deel

De integratie van Dropbox en Acrobat DC realiseert een zeer efficiënte workflow. Je hebt hiermee:

  • Overal en altijd de nieuwste versie. Pdf’s kunnen in Dropbox met Acrobat DC of Acrobat Reader vanaf een telefoon, tablet of computer geopend worden.
  • Je kunt pdf’s eenvoudig onderweg bewerken. Op iOS en Android-apparaten markeer je makkelijk teksten, breng je wijzigingen aan en maak je aantekeningen die automatisch weer worden opgeslagen in Dropbox.
  • Verder deel je bestanden in een paar seconden. Wanneer een pdf, opgeslagen in Dropbox, bewerkt wordt, kan het bestand na de bewerkingen weer snel en eenvoudig gedeeld worden met collega’s.

Adobe Sign: Documenten beveiligd en binnen handbereik

Dankzij Adobe Sign kun je, rechtstreeks vanuit Dropbox, binnen enkele minuten documenten elektronisch ondertekenen. Daarbij houdt Adobe Sign het gehele ondertekeningsproces bij en slaat Dropbox het document automatisch op. De toonaangevende beveiligingsresources van Adobe beschermen deze data en documenten. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branche specifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig de compliance kunnen waarborgen en rechtsgeldige elektronische handtekeningen kunnen verzamelen.

Hoe werkt de Dropbox/Adobe Acrobat DC integratie?

Wanneer je zowel een Adobe Acrobat DC account als een Dropbox account hebt, hoef je enkel het Dropbox-account toe te voegen. Wanneer het account is toegevoegd wordt er een lijst met bestanden/mappen getoond. Alle specifieke handelingen; bewerken, exporteren, opnieuw indelen, opmerkingen, invullen en ondertekenen, downloaden en delen zijn dan direct in het rechtervenster beschikbaar. Een uitgebreidere uitleg over hoe de integratie van Dropbox en Adobe Acrobat DC in z’n werk gaat, vind je hier.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de integratie van Dropbox met Adobe Acrobat DC? Neem dan contact met ons op voor informatie. Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00. Daarnaast kun je onze whitepaper downloaden. Daarin staan 8 stappen om naar modern werken te gaan.

Categorieën: Blog