HP komt met nieuw model hybride notebook

Vers op de markt is de HP Elite x2 1012 G1. Een tablet die gebruikt kan worden met een keyboard, zodat hij fungeert als een goed notebook. HP is niet de eerste en ook niet de laatste die zo’n model aanbiedt, maar deze is wel van premium kwaliteit. Maar wat maakt de HP Elite nu zo premiumwaardig?

Specs
De Elite x2 komt met een 12”full HD resolution touchscreen en met Core M3, M5 of M7 Skylake processor. Hij is voorzien van een schijf van 128 tot 512BGB SSD, 4 of 8 Gb Ram en een Intel HD Graphics 515 card, optioneel WWAN 4G LTE. En een camera/webcam die zowel aan de voor- en achterkant zijn werk doet. Meer dan voldoende voor iedereen die geen zware video editing of grafisch ontwerp doet.

Deze 2-in1 kan tegen een stootje
De Elite x2 1012 G1 heeft net als zijn voorganger een strak aluminium chassis. Dit beschermt hem tegen de meeste kleine vallen, stoten en krassen. De Elite is MIL-Spec 810G gecertificeerd, dat betekent dat hij bestand is tegen extreme hitte en kou, hoogte en heftige schokken. De Elite x2 1012 is buig-proof. Hij zal geen millimeter meegeven. Een apparaat dat probleemloos meegaat naar de bouwplaats/vergaderruimte/het vliegveld/treincoupé of ander plekken.

Net even anders

Wat de HP Elite x2 1012 onderscheidt van de concurrentie, is de sterke roestvrij stalen standaard. Deze standaard, die vastgemaakt wordt aan het keyboard, kan naar achteren en voren buigen om je toegang tot het apparaat te geven in notebook, display en draw modus. De standaard geeft je optimaal gebruik, ongeacht de hoek. Daarnaast is het keyboard van grote klasse. Het geluid wordt verzorgd door Bang&Olufsen.

HP Elite optimaal beveiligd
De HP Elite is prima geschikt voor werknemers en ondernemers. De HP Elite houdt al uw informatie veilig dankzij HP Sure Start met zelfherstel op BIOS-niveau en extern beheer in de cloud met HP touchpoint manager. Alle HP Elite x2 1012 zijn HP BIOS compatible, dus de IT-afdeling krijgt op afstand toegang tot het apparaat en volgt de performance. Daarnaast zullen ze ook toegang hebben tot bepaalde poorten en instellingen. Wilt u liever niet dat uw werknemers gebruikmaken van USB-apparaten met betrekking tot de HP Elite? Schakel deze dan uit in de HP BIOS of laat HP BIOS u op de hoogte stellen wanneer informatie verkeerd gebruikt wordt. Als werknemers hun 1012 moeten docken, dan kan dit via de USB 3.0, USB C of Thunderbolt 3 accessoires. De USB C en Thunderbolt 3 docks kunnen, mocht dat nodig zijn, twee 4K beeldschermen tegelijkertijd aansturen.

Categorieën: Blog