Hoe je winst kunt maken door je configuratie slim uit te besteden

Je verwacht een zending van honderd computers die allemaal nog geconfigureerd en geïnstalleerd moeten worden. Door een schreeuwend personeelstekort ben je niet in staat om ze op tijd uit te pakken, te configureren en op de werkplek te plaatsen. Het juiste moment om gebruik te maken van de flexibele configuratieservice van Five Up.

Voordelen

Je hoeft nooit nee te zeggen tegen je interne klant en je betaalt alleen voor de diensten die je echt gebruikt. Dus niet via een maandelijks contract. Door randzaken uit te besteden voorkom je bovendien dat je continu moet schuiven met jouw (hoog gekwalificeerd) personeel. Hierdoor kunnen zij zich richten op hun echte werk. Het inzetten van flexibele services levert dus aan twee kanten winst op. Zowel letterlijk, doordat je meer opdrachten aan kunt nemen, als figuurlijk voor je personeel dat beter tot zijn of haar recht komt.

Diensten

Five Up maakt gebruik van twee configuratiecentra in de Benelux waar jouw producten voorbewerkt kunnen worden. Het personeel is gekwalificeerd en gecertificeerd voor vrijwel alle bewerkingen. De nadruk ligt op technische kennis die nodig is voor ICT-producten. Bijvoorbeeld het voorinstalleren en configureren van computers, servers en andere hardware.

Toch is dat zeker niet het enige. In de centra kunnen ook ‘simpele’ taken worden verricht die veel mankracht kosten. Bijvoorbeeld het plakken van stickers, het aanbrengen van tags en labels, het bijvoegen van gebruiksaanwijzingen en folders en nog veel meer.

Andere flexibele services

Configuratie is uiteraard maar één deel van de flexibele diensten die Five Up aanbiedt. Om de goederen van A naar B te krijgen is transport nodig. En als de spullen vervolgens zijn aangekomen, is het vaak nodig om ze ter plekke te installeren. Ook deze zaken kun je flexibel aan ons uitbesteden.

Five Up

Wil je meer weten over de flexibele services van Five Up? Neem dan contact met ons op. Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00. Daarnaast kun je onze whitepaper downloaden. Daarin staan handige tips om te besparen op de inkoop van hardware.

Categorieën: Blog