Een computer leasen is makkelijker dan je denkt

Als je binnen een bedrijf het woord ‘leasen’ laat vallen, dan denkt iedereen gelijk aan de auto van de zaak. Toch is dat lang niet het enige product dat je via voordelige voorwaarden kunt leasen. Ook op het gebied van hardware en kantoorinrichting zijn er genoeg mogelijkheden. Bij Five-Up kun je onder meer kiezen uit Operational Lease, Financial Lease en Hardware-as-a-Service. En dat kan zo zijn voordelen bieden. Zeker voor je betalingsbalans.

Financial Lease

Financial lease is eigenlijk een betalingsregeling, waarbij je de apparatuur maandelijks afbetaald en rente betaald over de openstaande som. Dit heeft als voordeel dat de apparatuur ook echt van jou is. Om te voorkomen dat de computers voortijdig de geest geven, is het wel aan te bevelen een onderhoudscontract hierop af te sluiten. Voor bedrijven kan financial lease handig zijn, omdat het aanschaffen van bedrijfsapparatuur vaak in grote hoeveelheden gaat en het daardoor om fikse bedragen gaat. Nadeel is wel dat de computers gewoon op de balans staan.

Operational Lease

Deze vorm komt het dichts in de buurt van de bekende lease-auto. Je betaalt alleen voor het gebruik van de spullen, die wel eigendom blijven van de verhuurder. In deze vorm zit garantie en onderhoud ingesloten, zodat je de gehele looptijd verzekerd bent van werkende apparatuur.

DAAS, Device-as-a-Service

Dit is de nieuwste variant op operational lease vorm, maar dan uitgebreid met verhelderende analyses, proactief beheer en diensten voor elke fase van de levenscyclus. Het gaat dan bijvoorbeeld om naleving van de beveiliging, een inventaris van de software, batterijduur, harde schijf status en CPU gebruik.

Flexibiliteit voor uw bedrijf

Met de flexibele services van Five Up betaal je alleen voor wat je gebruikt. Behalve onze financiële diensten bieden we nog veel meer diensten die een ideale aanvulling kunnen zijn op je bedrijfsproces. Een kort overzicht:

  1. Ontdek en ontwerp

Assessment and strategy service voor win 10, Architectuur, creatie en update van images

  1. Configureren

Pre-installatie van images en applicaties, labeling en tagging, integratie en verpakking

  1. Implementatie

Logistiek en levering, installatie op de werkplek.

  1. Optimaliseer

Expertise in migratie naar windows 10

  1. Onderhoud

Ondersteunings-, reparatie- en vervangingsdiensten op de werkplek en onderweg.

  1. Herstel en vernieuw

Wij herstellen , hergebruiken of recyclen uw apparaten veilig aan het einde van hun gebruiksduur, waarna de cyclus weer opnieuw begint.

Five Up

Wil je meer weten over alle financiële mogelijkheden en flexibele services die Five-Up jouw bedrijf kan bieden? Of onze andere flexibele services? Neem dan contact met ons op. Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00. Daarnaast kun je onze whitepaper downloaden. Daarin staan handige tips om te besparen op de inkoop van hardware.

Categorieën: Blog