dSecure: de ideale GDPR-proof databeschermer voor je bedrijf

dSecure® van Global Integrity Inc is dé oplossing om bedrijfsdata, persoonsgegevens, e-mails en intellectueel eigendom automatisch te beschermen. Bovendien is dSecure volledig geïntegreerd met Microsoft Office. Alle bedrijfsgegevens die in Word, Excel of andere Office-bestanden staan, worden vanaf het moment dat ze worden gecreëerd automatisch beschermd. dSecure is vanaf heden beschikbaar via de Five Up Cloud Marketplace.

dSecure en GDPR-compliance

dSecure voorkomt dat uw data wordt vrijgegeven in het geval van een data inbreuk. Alle gegevens worden versleuteld en zijn dus onleesbaar voor een hacker. U loopt dus geen risico op enorme boetes die voortvloeien uit het niet beschermen van zijn data. Bovendien kan hij aantonen dat hij maatregelen heeft genomen om data inbreuken te voorkomen.

Mogelijkheden dSecure

· Versleutelt e-mail en bijlagen op het moment dat ze gecreëerd worden.

· Versleutelt Office-documenten op het moment (Word, Excel, PowerPoint etc.) op het moment dat ze gecreëerd worden.

· Mogelijkheid om andere type bestanden te versleutelen (pdf, jpg, png, mp3, avi etc.).

· Alle e-mails en documenten blijven versleuteld – mocht een hacker inbreken in het systeem, heeft hij enkel de versleutelde bestanden die niet gedecodeerd kunnen worden op een onbevoegd apparaat.

· Het fysieke apparaat is onderdeel van de versleuteling – zonder een bevoegd apparaat kan de data niet gedecodeerd worden.

· Alle gegevens worden gemaskeerd. Als een niet-geauthoriseerd persoon bijvoorbeeld een Excel-document opent, dan krijgt diegene nepinformatie te zien, zodat een hacker niet verder zal kijken.

Waarom dSecure?

· Beschermt data op het moment dat het wordt gecreëerd.

· Elimineert de dreiging van openbaarmaking in het geval van een datalek.

· Eenvoudig te installeren en snel te gebruiken.

· U heeft geen wachtwoorden of coderingssleutels nodig. Alle documenten worden automatisch beveiligd.

· Ideaal voor organisaties van elke omvang, van mkb-bedrijven tot grote ondernemingen.

Five Up

Wil je meer weten over dSecure? Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00. Daarnaast kun je onze whitepaper downloaden. Daarin staan handige tips om te besparen op de inkoop van hardware.

Categorieën: Blog