De nieuwe ‘beveiligingsparaplu’

Hoe fijn is het als een klein deel ICT begrijpelijk wordt. Bijvoorbeeld wanneer softwarebeveiliging niet meer ingewikkeld is, maar in enkele minuten te begrijpen is én te installeren is. We hebben iets nieuws ontdekt, dat wellicht interessant is voor u. Namelijk een nieuwe softwarebeveiliging die onder andere internetten veilig maakt en malware in het netwerk enorm vermindert. Genaamd Cisco Umbrella.

Een paraplu beschermt normaliter tegen regen, maar met het vanuit de Cloud aangestuurde Cisco Umbrella zijn we continu beschermd tegen digitale dreigingen. Dit komt doordat deze software gebruik maakt van live-dreigingsinformatie. Ter vergelijking; beveiligingssoftware op het apparaat maakt gebruik van statische informatie, die vervolgens ook nog wordt beperkt door de verwerkingskracht van het desbetreffende device.

Eenvoudig en snel gerealiseerd

Beveiligingsuitdagingen hoeft u [ en uw klanten] niet meer uit de weg te gaan. Het is namelijk niet zo moeilijk als het lijkt en het kost niet veel tijd. In diverse filmpjes is te zien dat men in een paar minuten al geniet van deze effectieve bescherming. Dat effectieve zit vooral in het feit dat resultaten snel zichtbaar zijn, malware in uw netwerk vermindert enorm, identificeert internetbedreigingen razendsnel en onderzoekt dit ook meteen. Tegelijkertijd worden alle apps, gebruikers en verbonden apparaten beschermt. Op iedere plek. Naast kantoor, dus ook thuis en onderweg. Inmiddels zijn er dagelijks al 90 miljoen gebruikers.

Proefdraaien

Allemaal mooi gezegd, maar we kunnen ons voorstellen dat u ook resultaten wilt zien. Daarom is het ook ideaal dat Cisco Umbrella twee weken gratis te proberen is. Laat ons weten of het bevalt!

Categorieën: Blog