De flexibele services van Five Up

Geen enkele ondernemer zegt graag ‘nee’ tegen een klant omdat hij aan zijn limiet zit. Met de flexibele services van Five Up hoeft dat ook niet meer. Waar je als bedrijf tekort komt in bijvoorbeeld mankracht, opslagruimte of kennis, daar springt Five Up bij. En je betaalt alleen als je onze hulp echt nodig hebt.

‘Flexibele services’ is natuurlijk een breed begrip. In de praktijk gaat het vooral om deze zes.

1. Opslagruimte

Zelfs al ga je heel effectief met je opslagruimte en personeel om, toch kan het voorkomen dat je op een gegeven moment tegen je limiet aanloopt. Bijvoorbeeld vanwege een onverwachte grote order. Kom je ruimte tekort, of heb je extra hulp nodig bij het verwerken en verzendklaar maken van de bestellingen? Dan is de flexibele ‘warehousing service’ van Five Up een ideale uitkomst.

2. Configuration Services

In veel gevallen moet een product worden bewerkt, voordat het kan worden verzonden. Ook bij dit configuratieproces kan Five Up flexibel hulp bieden. Zowel bij technisch lastige processen, zoals het instellen van een server, als bij simpele zaken zoals het plakken van stickers.

3. Transport

Transport is veel meer dan alleen het vervoeren van goederen van A naar B. In veel gevallen moeten de producten ook worden uitgepakt, worden klaargezet, of worden geïnstalleerd. In alle gevallen kun je Five Up inschakelen als flexibele invalkracht.

4. Installatie

In het geval het installeren van goederen nodig is, kan Five Up in vrijwel alle gevallen hulp bieden. We zijn gespecialiseerd in de installatie van desktops, laptops, servers, printers, TV-schermen en conferentie-apparatuur. Ook het verhuizen, aanpassen of verwijderen van systemen en apparatuur is geen enkel probleem.

5. IT asset

Het is voor veel bedrijven vaak lastig om te beslissen wat ze met hun oude apparatuur moeten doen. Gebruikte computers en servers hebben meestal een behoorlijke restwaarde. Net zoals gebruikt kantoormeubilair. Voor een simpele oplossing kun je bij Five Up terecht. Niet alleen voor het doorverkopen, maar ook voor recycling en datavernietiging.

6. Financiële services

Veel bedrijven zijn al bekend met SaaS, Software as a Service. Daarbij betaal je niet langer voor de software, maar betaal je een licentie per gebruiker per maand. Op die manier betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Five Up biedt echter nog meer aan. Bijvoorbeeld Hardware as a Service, onafhankelijk financieel advies en projectfinanciering.

Wil je meer weten over de flexibele services van Five Up? Neem dan contact met ons op. Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00. Daarnaast kun je onze whitepaper downloaden. Daarin staan handige tips om te besparen op de inkoop van hardware. In de komende blogs zullen we specifiek ingaan op de mogelijkheden van Configuration Services en Installatie Services.

Categorieën: Blog