De flexibele installatieservice van Five Up: een extra paar handen als je ze nodig hebt!

Een paar honderd computers verkopen is één ding, maar ze vervolgens ook installeren en gebruiksklaar maken, dat is een een heel ander verhaal. De kans is groot dat je bedrijf daar simpelweg de capaciteit niet voor heeft. Gelukkig kun je in zo’n geval altijd een beroep doen op de flexibele installatieservice van Five Up.

Wat kunnen we doen?

Naar gelang de vraag kunnen we je helpen bij het hele logistieke proces. Startend bij het transport, tot de configuratie en de installatie aan toe. We maken daarbij gebruik van vakkundig personeel dat niet alleen precies weet hoe de installatie geplaatst en geïnstalleerd moet worden, maar dat vervolgens ook nog in staat is om goede instructies te geven aan het personeel. In het geval van een migratie zijn we bovendien in staat om eventuele eerste issues op te lossen en je klant direct op weg te helpen.

Specialisatie

Five Up is daarbij gespecialiseerd in hardware, zoals desktops en laptops, randapparatuur en netwerkapparatuur. Het maakt daarbij niet om hoeveel apparaten het gaat of groot de spullen zijn. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook de oude apparatuur verwijderen en meenemen. Bijvoorbeeld om het voor de klant door te verkopen, of om het te recyclen.

Alleen betalen voor wat je nodig hebt

Het grote voordeel van deze flexibele installatieservice is dat je alleen betaald voor wat je nodig hebt. Er is geen doorlopend contract en je bent ook niet verplicht om al onze diensten af te nemen. Heb je alleen installatie nodig? Dan leveren we dat. Wil je er ook transport bij, dan is dat geen probleem. Met de flexibele services van Five Up ben je altijd verzekerd van een extra paar handen als je ze nodig hebt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Mail naar sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00. Daarnaast kun je onze whitepaper downloaden. Daarin staan handige tips om te besparen op de inkoop van hardware.

Categorieën: Blog