Bent u al bekend met The Portal van Five Up?

Orders, offertes, facturen, voorraad, levertijd, serienummer en budgettering: de aanschaf van hard- en software is niet één, twee, drie gedaan. Of toch wel? Via The Portal van Five Up bestelt u in een handomdraai de beste apparatuur voor het voltallige personeel en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De voordelen van The Portal op een rij.

 1. Gestandaardiseerde hard- en software
  In The Portal ziet u de gestandaardiseerde hard- en software betreffende uw bedrijf in één oogopslag bij elkaar staan. U hebt de mogelijkheid en de flexibiliteit om accessoires toe te voegen danwel weg te laten. Dit scheelt u of uw inkoopafdeling veel kostbare tijd.
 2. Standaard én flexibel
  Naast gestandaardiseerde producten bestellen, is het binnen onze Portal uiteraard ook mogelijk om los te shoppen. U kunt ieder gewenste afdeling en/of medewerker fiatteren om binnen de gestandaardiseerde apparatuur te shoppen en anderen kunnen weer flexibel bestellen.
 3. Anderen autoriseren
  Binnen The Portal bent u vrij om andere medewerkers te autoriseren, zodat ook zij gestandaardiseerde hard- en software gerelateerde orders kunnen plaatsen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over overschrijdende budgetten of tijdverlies, want alles ligt vast in The Portal.
 4. Overzicht en transparantie
  The Portal is gekoppeld aan uw gegevens in de administratie van Five Up. Dit houdt in dat u op ieder gewenste dag, op ieder gewenst tijdstip inzage hebt in uw persoonlijke lopende orders en offertes. Daarnaast kunt u aan de hand van een serienummer facturen terugvinden en de aanschafdatum zien. Daar waar nodig past u verzendadressen aan of voegt u deze toe.
 5. Groots inkopen, meer voordeel
  In The Portal ziet ieder bedrijf wat de nettoprijzen zijn op basis van de geprognotiseerde jaarafname. Meer volume betekent ook meer voordeel. Onze prijzen zijn scherp en altijd en overal zichtbaar.
 6. Onetrail
  The Portal is gekoppeld aan Onetrail. Onetrail omsluit alle grote magazijnen en leveranciers van hard- en software. Binnen The Portal ziet u voorraad en prijzen direct op uw scherm verschijnen, zodat u weet waar u aan toe bent.
Categorieën: Blog