Voor iedere werksituatie een Jabra headset

Gesprekken voeren achter uw bureau, in en om kantoor of on the go: voor iedere gespreksbehoefte is er een passende Jabra headset oplossing. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte headset voor uw werkzaamheden is het goed om te weten met welke werksituatie u te maken hebt, hoe groot de rol van het omgevingsgeluid is en welke headset opties er zijn. Wij helpen u alvast op weg.

1. Werksituatie

De eerste stap richting de perfecte headset is de werksituatie in kaart brengen. Een van de volgende opties kan van toepassing zijn:

  • Achter het bureau: u spendeert de meeste tijd telefonerend achter uw bureau.
  • In en om kantoor: u spendeert meer tijd achter uw bureau dan op de weg, maar voor de beste performance wilt u graag de vrijheid om al telefonerend rond te kunnen lopen op uw afdeling.
  • On the go: u bent veelal onderweg en u wilt overal kunnen werken.

2. Omgevingsgeluid

Of het nu een beetje gepraat op de achtergrond is of een collega die naast u zit; de juiste luidsprekers helpen u bij het voeren van meest optimale gesprekken. Met wat voor soort omgevingsgeluid hebt u te maken?

  • Traditioneel, lawaaiig kantoor: omni-directionele microfoons halen geluid op uit elke richting en blokkeren omgevingsgeluid.
  • Luidruchtige, open kantooromgeving: ruisonderdrukkende microfoons blokkeren het omgevingsgeluid, terwijl u zich nog steeds bewust bent van uw omgeving.
  • Zeer luidruchtige, afleidende kantooromgeving: ultra geluidsreducerende microfoons gecombineerd met duo luidsprekers. Deze filteren en blokkeren agressief geluid, zelfs van de persoon die naast u zit.

3. Opties

Voor iedere combinatie van bovenstaande factoren heeft Jabra een headset oplossing. Zo geeft de Jabra EVOLVE™ 80 UC u de rust om te werken in een luidruchtig, open kantoor. U creëert een effectieve concentratiezone om u heen, zodat u gefocust kunt blijven. En de Jabra MOTION ™ UC is de ultieme oplossing voor de mobiele werknemer. Deze bevat een Nano-grootte USB-dongle voor een heldere geluidskwaliteit.

Maar Jabra kent nog meer headset oplossingen. Wilt u weten welke Jabra headset perfect bij uw specifieke werksituatie past?

Neem dan contact op met ons en mail naar: sales@fiveup.nl
of bel: 071 579 10 00 en vraag vandaag nog de heldere Jabra headset folder aan.

Categorieën: Blog