Optimaal printbeheer voorkomt verrassingen

U hebt een drukke dag voor de boeg. Straks naar die belangrijke afspraak. Niet vergeten dat rapport te printen. U doet dit meteen maar even. Dan brandt er een rood lampje. De toner/inkt is op! Vergeten te bestellen…De oplossing: laat u volledig ontzorgen in printer supplies, zodat u nooit meer voor dit soort verrassingen komt te staan. Hoe dit werkt, leest u hier.

Niet meer kunnen printen op het moment dat het hard nodig is, levert u veel frustratie op. Tel daarbij de tijd op die u kwijt bent met het bestellen van nieuwe toners en het vergelijkend onderzoek wat daarmee gepaard gaat, en het voelt als een dubbel verlies.

De oplossing

Websmart printen via WePrintSmarter is een nieuwe online service waarmee u uw printbeheer en document management kunt optimaliseren.

Hoe werkt het? U bestelt toners wanneer u ze nodig hebt. Echter op het moment dat de toner op is, bent u te laat. WePrintSmarter monitort de toner of het inktniveau van de printers bij u op kantoor. Voordat de toner en inkt supplies van de aangesloten printers leegraken, wordt een volledig automatische bestelling in gang gezet. Alle bestellingen worden 24/7 verwerkt en direct bij u afgeleverd.

De grootgebruikers

Voor grootgebruikers zijn er andere oplossingen mogelijk.
Transactioneel: grootgebruikers die op jaar basis ca. €25.000,- aan toners gebruiken komen in aanmerking voor een Supplies Big Deal (SBD) contract. Kortingen kunnen oplopen tot 57%.

Contractueel via Managed Print Services: u heeft al een contract of u wilt uw printerpark volledig laten beheren. Levering, service, onderhoud en levering van supplies wordt u volledig uit handen genomen, voor een vaste prijs per pagina.

De plussen van printbeheer bij WePrintSmarter op een rij:
+ Alle bestellingen worden 24/7 verwerkt en direct bij u afgeleverd.
+ Het is heel makkelijk om mee te doen of te stoppen, u bepaalt!
+ Geen contracten, geen voorraden, geen manueel orderproces meer, maar wel een just-in-time aflevering van inkt en toner van alle type merken en printers.
+ WePrintSmarter ziet het werkelijke tonerniveau in, in plaats van het geschatte niveau van de printer zelf.

Wilt u meer informatie over optimaal printbeheer en WePrintSmarter?
Neem dan contact op met ons. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.
Mail naar: sales@fiveup.nl of bel naar: 071 579 10 00.

Categorieën: Blog