Bespaar tijd en voorkom problemen: bestel automatisch uw printersupplies

Heeft u een suppliescontract lopen op uw printers maar daarnaast ook onbeheerde printers? Dan weet u dat het bijhouden en onderhouden van deze printers vaak veel tijd kost en frustratie oplevert. De cartridges zijn bijvoorbeeld leeg, nét op het moment dat u dat belangrijke rapport wilde gaan uitprinten. Five Up kan u daar een oplossing voor bieden: SmartSupplies van WePrintSmarter!

Het bestellen van printerartikelen is voor de meeste mensen veel gedoe. De bestelling die altijd haast heeft, omdat er geen cartridges op voorraad liggen en de zoektocht naar de juiste productnummers; u herkent het vast. Hoe u het ook wendt of keert: het kost allemaal veel tijd. Tijd die u natuurlijk nuttiger kunt besteden. Met SmartSupplies via Five Up is er geen sprake van tijdverlies en voorkomt u printproblemen. Uw printers bestellen met SmartSupplies namelijk gewoon zelf de artikelen die zij nodig hebben.

Automatisch printersupplies bestellen

SmartSupplies van WePrintSmarter is een webbasedoplossing om het bestellen en leveren van toner en inktcartridges volledig te automatiseren. Het is een zeer eenvoudige oplossing voor alle merken printers en multifunctionele apparaten. Installeer in een handomdraai de SmartSupplies-software, zodat u toegang krijgt tot de SmartSupplies-portal. Als u inlog, ziet u een compleet overzicht van uw printernetwerk en de bijbehorende printerartikelen. Toegang is gratis en u bepaalt zelf voor welke printers u automatisch bestellen wilt inschakelen.

Zo werkt het

Op het moment dat de toner en inktcartridges in een aangesloten printer opraken, maakt het systeem automatisch een bestelopdracht aan. Die opdracht wordt door ons ontvangen, waarna wij direct de gewenste producten aan u leveren. U heeft op elk moment van de dag toegang tot de status van de printers in uw netwerk. Bekijk de resterende inktniveaus en volg de status van de automatisch bestelde cartridges. Handig toch?

Wilt u meer informatie over SmartSupplies of direct profiteren van alle voordelen? Neem dan contact op met Victor Segers via victor@fiveup.nl of 071 – 579 1000.

Categorieën: Blog